Dla wymagających klientów, prawdziwych smakoszy, rodzima firma Leśniczówka przygotowała ofertę bogatą w mięso z dzikich zwierząt. Mięso, uzyskane np. z sarny lub dzika, jest w stu procentach naturalne, a przy tym wyjątkowo smaczne i pachnące. Może pojawić się w kuchni w wielu różnych odsłonach.
Dziczyzna na co dzień i na specjalne okazje
Dziczyzna nie jest powszechnie dostępna w sklepach, co skłania jej miłośników do korzystania z jej walorów głównie podczas specjalnych okazji. Zaopatrzenie się w ulubione mięso bywa trudne i kosztowne, więc na co dzień niekoniecznie podejmuje się taki wysiłek. Oferta Leśniczówki umożliwia zapomnienie o tak przyziemnych problemach. Wysoka jakość firmowych produktów ma – owszem – swoją cenę, ale przejrzysta oferta dostępna chociażby na stronie internetowej ułatwia nabycie smacznych wędlin i gotowych dań z dziczyzny. Nie trzeba już z utęsknieniem czekać na uroczystość rodzinną lub dowolną inną imprezę.
Kiełbasy, pasztety i chorizo z dzika
Wyjątkowy smak dziczyzny zachęca do spożywania tego mięsa w różnych postaciach. Sarnina, kiełbasa z dzika, kabanosy czy polędwice z dzika przywodzą na myśl dawne czasy i wędlinę samodzielnie przygotowywaną w domach z upolowanych zwierząt. Dziczyzna proponowana przez Leśniczówkę zachowała wszystkie zalety znane smakoszom i jest do tego naprawdę wysokiej jakości, przebadana i sprawdzona przez ekspertów. W pełni naturalne mięso, bez sztucznych uzdatnień, nadaje się do przyrządzenia wielu smacznych potraw i wędlin. Wspomnieć należy jedno z dań proponowanych przez Leśniczówkę nowym i stałym klientom – chorizo z dzika. Chorizo jest potrawą hiszpańską, ale całkiem nieźle sprawdza się w polskich realiach. I do tego wspaniale smakuje.
A może kiełbasa krakowska z dzika?
Leśniczówka (http://www.lesniczowka.net/) pokazuje, że dziczyznę można z powodzeniem wykorzystać do produkcji wędlin. W ofercie pojawiają się takie przysmaki, jak kiełbasa krakowska z dzika, polędwica z dzika, pasztet z sarny i różne rodzaje kabanosów. Każda z proponowanych wędlin kusi bogatym smakiem i zapachem. Do tego możliwe jest, by zainteresować się wybranym rodzajem mięsa i spróbować swoich sił w kuchni, posiłkując się np. przepisami proponowanymi na stronie producenta.
- Chcesz uszczęśliwić siebie w te Święta? Podaruj Wam relaks w SPA! - 13 grudnia 2023
- Poradnik sprzątania po imprezie — skuteczne strategie i triki - 20 września 2023
- Nauka angielskiego dla dzieci we Wrocławiu – klucz do rozwoju i sukcesu - 15 września 2023